Time is TBD | Program Online

PROGRAM INDIVIDUAL DE LIFE & BUSINESS COACHING

CRESTE VENITURILE SI INCREDEREA IN SINE CU VEO COACH

Time & Location

Time is TBD
Program Online

About the Event

Acest program (curs) se organizeaza doar in mod individual.

Cursul este format din 12 Sesiuni de Life &  Business Coaching personale (in valoare de 480 Euro) + 4 Sesiuni de Life & Business Coaching CADOU, organizate o data pe saptamana sau o data la doua saptamani, in functie de ritmul tau. Data si ora cursului o stabilim in comun acord cu tine, in functie de programul disponibil al ambilor.

Durata unei sesiuni este intre 45- 60 minute.

In prima sesiune se scaneaza toate ariile vietii: viata de cuplu, sanatatea, cariera, afacerea, relatia cu parintii, relatii cu amicii/prietenii, libertatea financiara, dezvoltarea personala, increderea in sine, relaxare/odihna. In baza acestei scanari se depisteaza care sunt adevaratele prioritati ale tale asupra careia ar fi bine sa lucram pentru a obtine echilibru in viata ta.

Pe durata cursului/programului pot fi realizate cateva obiective ale tale asupra carora se va face un plan de actiuni concrete, care mai apoi vor fi executate, masurate, ajustate si controlate.

ATENTIE!

Prin intermediul coaching nu primesti o reteta magica gata pregatita special pentru tine pentru a-ti realiza scopurile!

Aceasta reteta magica o pregatesti tu cu ajutorul meu, care te voi ghida in mod profesionist conform competentelor si eticii ICF pentru ca tu sa iti realizezi scopurile intr-un termen concret si limitat.

Responsabilitatea mea in calitate de coach profesionist este de a te ghida prin intermediul intrebarilor si instrumentelor specifice coachingului astfel incat sa-ti afli raspunsurile. Cel ce va actiona insa, vei fi doar tu!

Misiunea mea de coach este de a te ajuta sa te cunosti cu adevarat si sa iti realizezi scopurile tale.

Un coach profesionist stie sa creeze acea atmosfera de siguranta in care clientul poate sa spuna chiar si acele lucruri pe care nici partenerul de viata nu le stie. Iar asta face ca relatia dintre coach si client sa fie una foarte profunda, ba chiar vindecatoare as spune eu. Apeland la un coach profesionist care activeaza in baza competentelor ICF (Federatia Internationala de Coaching), poti fi sigur de confidentialitatea ce are loc pe durata programului de coaching.

In rezultatul cursului, in functie de scopurile stabilite, vei dobandi noi calitati si abilitati atat personale cat si profesionale, ca:

* increderea in sine;

* insusirea artei coaching-ului, ceea ce ii va oferi posibilitatea de a-si creste productivitatea pe viitor;

* comunicarea eficienta si productiva;

* gestionarea efectiva a timpului si resurselor personale;

* conducerea in mod constructiv si productiv a afacerii personale.

Pentru a te inscrie la acest curs, ma contactezi in direct si vom stabili impreuna data cand incepem impreuna programul individual de coaching,  in care scopurile tale vor deveni automat si scopurile mele.

PRETUL promotiei 1+1:

480 EURO, inclusiv TVA. În care ai parte de 16 sesiuni de coaching individuale în loc de doar 12 sesiuni.

Achitarea se efectueaza 100 % in avans conform contractului semnat si poate fi efectuata atat ca:

a) PERSOANA JURIDICĂ. In rezultatul achitarii  prin transfer juridic se elibereaza factura si actul de dare/primire a serviciilor de care ati beneficiat.

b) PERSOANA FIZICA. In acest caz se elibereaza bonul fiscal.

Pentru a vedea RECENZIILE la cursul dat din partea participantilor, acceseaza https://www.veocoach.com/feedback

Share This Event

 

Subscribe Form

+373 79 644 888

©2019 by www.veocoach.com. Proudly created with Wix.com