Search
  • Viorica (veo_coach)

8 PASI CUM SA ATRAGEM NOROCUL IN VIATA NOASTRA


”Cred în noroc. Cu cât muncesc mai mult, cu atât am mai mult noroc.” (Thomas Jefferson)

Sunt diverse ”retete” de atragere a norocului si banilor in viata noastra. De la lucruri logice pana la lucruri banale.

In acest articol nu voi scrie despre ce tip de flori trebuie tinute in casa sau despre ce ritualuri trebuie de făcut, nici despre sfaturile babei Vanga si nici despre mantrele pe care trebuie sa le spui portofelului tau pentru a-ti oferi bani din belsug.

In schimb voi scrie despre lucrurile testate, care functioneaza nu doar in cazul meu ci si la marea majoritate a oamenilor NOROCOSI.

Toata viata noastra este facuta din alegeri, uneori constiente, uneori inconstiente, alteori spontane sau intuitive.

Acest ”NOROC”, pe care unii considera ca altora le cade din cer, e format de fapt pur si simplu din alegerile constiente sau intuitive pe care le facem noi. In acest fel ne crestem sansa de a face parte din comunitatea oamenilor norocosi. Calitatea alegerilor in sine depinde de gradul de responsabilitate pe care noi ni-l asumam in viata noastra pentru actiunile ce le intreprindem.

Asadar, primii doi pasi spre atragerea norocului in viata noasta sunt:


1. FII RESPONSABIL.


Cu cat mai devreme ne asumam responsabilitatea pentru prezentul si viitorul nostru, cu atat mai rapid schimbăm cursul vietii noastre spre un traseu mai imbelsugat si mai armonios.


„Nu critica, nu condamna, si nu te plange.” ( Dale Carnegie)

O data ce am parasit bancile institutiilor studiilor de specialitate, deja nimeni nu este vinovat pentru ceea ce vom avea. Vorba ceea: ”Cum ti-i asterne, asa si vei dormi.” Iar pana atunci depindem de parinti si de alti factori externi.


2. FA ALEGERI CONSTIENTE SI INTUITIVE.


De ce le mentionez pe ambele? Pentru ca ambele fac lucruri la fel de bune. S-a demonstrat ca intuitia omului de cele mai multe ori ofera rezultate frumoase si nu da gres.


”Alegerea, și nu șansa e cea care ne determină destinul.” (Franklin Delano Roosevelt)

Albert Einstein a spus:

“Mintea intuitiva este un dar sacru si mintea rationala este un servitor credincios. Am creat o societate care valorifica servitorul si a uitat darul.”

3. FII POZITIV.


”Traim cu totii sub acelasi cer, dar nu avem acelasi orizont.'' (Konrad Adenauer)

Oamenii pozitivi sunt mai predispusi de a simti norocul. Ei sunt cei care vad in orice lucru (situatie) partea buna a lucrurilor si tot ei au curajul si abilitatea de a se ridica dupa fiecare esec ce il intampina in calea lor. Deoarece pentru ei esecurile nu exista, ci doar unele lectii asupra carora au nevoie de un pic de timp pentru a reflecta asupra mesajului pe care trebuie sa il invete din acea situatie. Dupa care cu noi forte merg mai departe spre noi reusite si spre alte doze de noroc.


” Puterea adevărată este cea psihică.” (Georgescu Harry)

4. FII DESCHIS SI COMUNICATIV.


Persoanele cu o minte deschisa si cele ce pun accent pe comunicare, profita de mai multe sanse de noroc fata de cei sceptici. Testeaza cel putin timp de 21 de zile tehnica de a nu oferi un refuz categoric la orice ofertă iti apare în cale. Cel putin raspunde in loc de ”NU” – ”Multumesc, am sa ma gandesc”. Incearca sa cauti mereu partea pozitiva a lucrurilor, analizeaza ce poti castiga din situatiile care ti le arunca viata in drumul tau. Considera fiecare om intalnit in viata ta ca pe o binecuvantare sau pe un invatator. Vei observa cum viata ta va prinde un alt contur, unul mult mai colorat si mai luminos.

Retine! In viata coincidente nu exista. Totul se intampla cu un anumit scop.


”Coincidența este felul lui Dumnezeu de a râmâne anonim.” (Albert Einstein)

5. INVESTESTE IN CUNOSTINTELE TALE.


Cu cat vei cunoaste mai multe, cu atat mai multe usi spre noi oportunitati ti se vor deschide si cu atat mai multe sanse de remunerare vei obtine pentru serviciile ce le prestezi.


”Oamenii bogati se dezvolta si invata permanent. Oamenii saraci cred ca stiu deja totul.” (T. Harv Eker)

6. STABILESTE-TI SCOPURI INTELIGENTE (SMART) SI FII HARNIC.

„Lenesul are totdeauna chef sa faca ceva, dar incepand de maine.” (Vauvergnades)

Persoanele care au abilitatea de a-si transforma visele in scopuri concrete, automat isi rezerva locul in comunitatea oamenilor norocosi. Nu e destul doar sa poti a stabili scopuri inteligente, e nevoie si sa dai din coate pentru realizarea lor, sa fii GOSPODAR/GOSPODINA pe viata ta.

Doar prin actiune in direciia unei viziuni clare poti sa devii un magnet al atragerii norocului in viata ta.


"Omul înțelept nu-și calculează șansele. El își fixează țelul și apoi îl atinge." ( Lao Tse)

7. IMPLEMENTEAZA IN VIATA TA RECUNOSTINTA.


"Cel ce este multumit nu poate fi distrus niciodata." (Lao Tse)

Multumeste in fiecare zi pentru ce ai, dar in acelasi timp tinde mereu sa ai mai mult. Bunastarea intra in viata oamenilor ce pot fi recunoscatori cu adevarat.


„Înainte să vă supăraţi pe cel care vă pune la treabă, amintiţi-vă că fără presiune nu se formează diamantele.” (Mary Case)

8. AI INCREDERE IN SINE.


„Suntem ceea ce gandim. Tot ceea ce suntem ia nastere din gandurile noastre. Cu gandurile noastre construim lumea.” (Buddha)

Sa stii ca poti realiza orice poate concepe mintea ta. Ai nevoie doar de focusare, acțiune si in dependență de caz sa dobandesti abilitatile personale si profesionale ce iti lipsesc pentru a-ti realiza scopurile setate. Niciodata nu da mainile in jos, atunci cand esti epuizat si simti că nu ai chef si puteri pentru nimic, trage o gura de aer, inacrca-ti bateriile cu energie si noi forte si porneste mai departe la drumul tau spre noroc. Totul se poate de obtinut prin planificare, actiune, perseverenta si rabdare.


„Valoarea omului se măsoară după greutăţile biruite de el.” (Voltaire)

Daca ai ajuns sa citesti pana la finalul acestui articol, TE FELICIT - ai mai facut un pas spre drumul presarat cu vitamine de noroc in viata ta.

Dragul meu cititor, nu uita sa iti iai doza zilnica de ”vitamine” pentru a-ti intari imunitatea si a ajunge pe taramul unde traiesc doar norocosii.


Cu drag si respect,

Viorica Eremciuc-Okhrimovskaya,

Business & Life Coach


Photo credit: www.pixabay.com, www.pexels.com

81 views0 comments
 

Subscribe Form

+373 79 644 888

©2019 by www.veocoach.com. Proudly created with Wix.com