Making Notes

GHIDARE & INSPIRATIE

Daca doresti sa cresti, atunci iesi din zona ta de confort

Doar investind in educatia ta personala, poti contribui esential la calitatea vietii tale. 
”Nu te poti astepta la rezultate diferite, daca faci mereu aceleasi lucruri”.
(Albert Einstein)

 
Business Handshake

Potentialul tau este nelimitat, hai sa il exploaram la maxim impreuna

Acest seviciu este cel mai solicitat din partea clientilor mei. Deoarece solutionand scopurile legate de cariera sau afacere, automat acest fapt contribuie la cresterea stimei de sine, increderii in sine, imbunatatesc relatiile de cuplu, de familie.
Cunostintele ce le detin in domeniul Coaching-ului, tehnicile pe care le utilizez, intrebarile pe care le adresez si  sarcinile pe care le dau clientilor mei dupa fiecare sesiune, duc la realizarea mai rapida a scopurior stabilite de catre client.
Iar experienta personala si profesionala de viata, dau un plus de valoare calitatii serviciilor ce le prestez cu mare placere clientilor mei.
Pentru mine, fiecare client este special si cu fiecare formez o relatie unica in rezultatul finalizarii cursului de coaching. Doar dupa cateva sesiuni de coaching vei intelege si vei simti pe pielea ta adevaratele beneficii ale acestui minunat domeniu ca – Coachingul, cel care schimba gandirea si viata omului intr-o directie mai implinita, mai productiva si mai fericita.
Fii responsabil  pentru calitatea vietii tale si inregistreaza-te chiar acum la un curs de Business Coaching Personal ce iti va schimba directia vietii.

Imbratiseaza provocarile vietii

Viata ne arunca multe surprize si, desi nu putem anticipa rezultatul oricarei situatii, putem prelua controlul asupra modului in care raspundem anumitor situatii. Cu sesiunile mele de coaching, vei afla despre acceptare, despre lucrurile pozitive care sunt ascunse in orice tip de relatie. Totodata vei invata sa te cunosti cu adevarat, sa iti dezvolti punctele slabe, iar pe cele forte sa le utilizezi mai des in directiile ce te vor face sa cresti ca persoana, ca profesionist. Un curs de Life Coaching Personal iti va aduce mai multa incredere in sine, iti vei creste stima fata de sine, vei invata cum sa comunici mai efectiv cu cei din jur, vei obtine armonie in viata personala si vei fi mai motivat(a) sa iti realizezi cat mai multe scopuri personale.

coffe beans-2645_edited_edited.jpg
In a Meeting

Training-uri Deschise & Corporative (Inchise)

Formarea abilitatilor profesionale

BENEFICIILE LA WORKSHOP-URI & TRAINING-URI:

  • Cresterea nivelului de calificare personala si profesionala in rezultatul aplicarii cunostintelor dobandite;

  • Dobandirea noilor cunostinte si abilitati profesionale;

  • Cresterea eficientei personale si profesionale;

  • Atitudine si comportament pozitiv din partea angajaților;

  • Incarcarea cu energie si motivatie de a actiona mai efectiv, mai productiv in vederea realizarii sarcinilor, scopurilor propuse.

Doresti ca afacerea ta sa prospere? Atunci investeste in profesionalismul angajatilor tai.

Comanda chiar acum o diagnostica corporativa a personalului tau, ca sa vezi care sunt lacunele la care trebuie de lucrat pentru ca afacerea ta sa dea roade mai bogate.

Indiferent de ce serviciu esti interesat , eu sunt aici ca sa te ajut sa iti realizezi scopurile.
Contacteaza-ma ca sa afli mai multe detalii.

Programeaza-te la o Consultatie Individuala

* Vrei sa incepem a transforma visele tale in scopuri concrete?

* Ai nevoie de ajutor profesionist pentru a-ti realiza scopurile?

* Ce zici sa formam o echipa, in care eu voi folosi o serie de abilitati de comunicare si instrumente specifice acestui domeniu de Coaching, care iti vor stimula gandirea si actiunile tale.


Fii sigur ca impreuna vom gasi solutii concrete de a realiza scopurile tale intr-un mod mai rapid si mai limitat in timp.

beverage-3157395_1280_edited.jpg
 

Subscribe Form

+373 79 644 888

©2019 by www.veocoach.com. Proudly created with Wix.com